Pitar fluctuatus is een tweekleppigensoort uit de familie van de Veneridae.Bouchet, P. (2013). Pitar fluctuatus (G. B. Sowerby II, 1851). Geraadpleegd via: World Register of Marine Species op http://www.marinespecies.org/aphia.php?p=taxdetails&id=714793 De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1851 door G. B. Sowerby II.

fluctuatus